Trubaduren Ödemarksjägarn gästar familjedag på Vildmarken: ”Tonsätter mina jaktäventyr”

Ringa in den 19 juli i era kalendrar. Då väntar nämligen upplevelser för hela familjen på Vildmarken Skytte- och Eventcenter. Under familjedagen äntrar bland annat den folkkära trubaduren Roger Bäck, som går under artistnamnet Ödemarksjägaren, scenen för att underhålla publiken.

– Jag ser fram emot att träffa både gamla och nya besökare! säger han när Vildmarken ringer upp.

Roger Bäck bor tillsammans med sin familj i den lilla byn Alsen som ligger några mil utanför Östersund. När han inte ägnar sig åt knuttimring så underhåller han gärna med sin gitarr. När Roger får frågan om sin musikaliska bakgrund så kommer svaret snabbt:

– Jag har nog ingen, säger han och skrattar.

Han förklarar:

– Det hela började med att jag tog brorsans gamla gitarr från skoltiden och tänkte att det kan väl inte vara så svårt att göra en låt.

Låtarna har allt som oftast koppling till tillvaron ute i de jämtländska skogarna.

– När jag började göra musik så var det självklart att den skulle handla om mitt största intresse, jakten.

– “Three chords and the truth”, säger de ju. Plötsligt hade jag gjort min första låt som var “Livet för en sådan som jag”. Detta var 2011.

Året efter släppte han sin första CD som snabbt hittade en stor publik. Och det är lätt att konstatera att hans jaktrelaterade tema har gått hem ute i stugorna – flera av hans låtar har över en miljon streams. Den 19 juli är han redo att träffa nya fans, både rutinerade och lite yngre.

– Förhoppningsvis så kommer det en del barn på spelningen. Det är så kul att spela för barn för de är oftast ganska lätt att få upp på scen, och de sjunger gärna med! säger Roger entusiastiskt.

Familjedag på Vildmarken

Förutom musikunderhållning så kommer eventcentret även fyllas av andra upplevelser den 19 juli. Grillarna kommer vara tända och det kommer finnas specialerbjudanden i butiken. Dessutom ryktas det om prova på-skytte, tävlingar, vildmarksquiz och andra roligheter. Något för hela familjen alltså!

Välkomna till Vildmarken Skytte- och Eventcenter den 19 juli. Klockan 12.00 drar det igång.

Inlägget Trubaduren Ödemarksjägarn gästar familjedag på Vildmarken: ”Tonsätter mina jaktäventyr” dök först upp på VILDMARKEN®.

Klicka för att läsa hela artikeln »


https://vildmarken.se/wp-content/uploads/2017/03/cropped-vildmarken-32×32.pnghttps://vildmarken.se/wp-content/uploads/2017/03/cropped-vildmarken-32×32.png

Sveriges digitala magasin inom jakt, fiske och friluftsliv