Pryltips del 3!

Ännu fler pryltips!

Pryltips del 3

Batteridriven kniv- & verktygsslip

En batteridrivna kniv- och verktygsslip från Smith’s. En otroligt lätt och smidig knivslip som man kan bära med sig. Suverän att packa med sig till stugan eftersom den är batteridriven. Kraftfullt uppladdningsbart batteri, justerbar och avtagbar knivslipsguide, utbytbara slipband och skyddsstopp som förhindrar att slipbanden böjs in när tryck appliceras.

895 kr / www.pnjakt.se

Smith’s Edgesport slaktset

Slaktset av bra kvalitet inklusive knivslip, urbeningskniv, styckkniv och flåkniv. Allt du behöver för att göra jobbet likt ett proffs.

595 kr / www.pnjakt.se

Hunters Specialties H&S Windicator

Med Windicator från Hunters Specialties är det busenkelt att snabbt kolla vinden på ett effektivt och tyst sätt. Pulvret är lättflyktigt och svävar iväg och ofta kan du se om vinden byter håll en bit bort. Att hela tiden ha kontroll över vindriktningen kommer att göra att du slipper begå misstag som du annars skulle gjort. 

60 kr / www.z-aim.com

 

Stalon XE149

Stalon XE149, teleskopisk ljuddämpare utmärkt för jakt och skytte i de flesta kalibrar, från .222 till .45. XE149 är den längre modellen av XE108 som tack vare den väl avvägda fronten tillåter ljuddämparen att reducera ljudet ännu bättre i större- och/eller magnumkalibrar. XE149 är absolut enastående för vakjakt eller liknande jaktformer där ljuddämparens prestanda går i första hand.

3 895 kr / www.stalonsilencers.com

 

 

 

 

Inlägget Pryltips del 3! dök först upp på VILDMARKEN®.

Klicka för att läsa hela artikeln »


https://vildmarken.se/wp-content/uploads/2017/03/cropped-vildmarken-32×32.pnghttps://vildmarken.se/wp-content/uploads/2017/03/cropped-vildmarken-32×32.png

Sveriges snabbast växande jakttidning – Nu även med fiske!